​Giethoorn wordt ook wel Hollands Venetië genoemd.

Waterresort Giethoorn is een vakantiepark aan het water. Met de boot vaar je via de Cornelisgracht naar het centrum. Giethoorn bestaat uit veel grachten met bruggetjes. De plaats is zeer toeristisch te noemen. In het centrum vindt u bijvoorbeeld café Fanfare, waar de gelijknamige film is opgenomen. Giethoorn ligt in de kop van Noordwest Overijssel, bekend onder de regionaam Waterreijk Weerribben Wieden, tussen Meppel en Steenwijk en ongeveer 30 km. van Zwolle. ​

 

Wat is er te doen in Giethoorn en omgeving.

WaterReijk Weerribben Wieden is rijk aan historische monumenten en gebouwen zoals havezaten, landgoederen, vestingmuren, gerestaureerde kerken en molens.

Met de boswachter op stap, een vaarbewijs halen, kaarsen maken, GPS tocht varen, slapen op een echte boerderij, smullen van een Otto de Otter menu....Ook kinderen kunnen zich in WaterReijk Weerribben Wieden goed vermaken​.


Giethoorn is ook een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Tevens zijn er vele andere activiteiten: varen met punter, fluisterboot of zeilboot, rijden met een echte Aziatische tuk-tuk.
Gezellige en ontspannende outdoor-activiteiten zijn klootschieten, midgetgolf, boerengolf en gps-varen. Is het het seizoen, of het weer, om binnen te blijven? Dan kunt u met een groepje een leuke workshop volgen zoals schilderen, raku stoken, kaarsen of sieraden maken en koken.

Vakantiewoningen met gratis WIFI op vakantiepark Bodelaeke in Giethoorn. Luxe vakantiewoningen met eigen aanlegsteiger aan het water. Een aantal vakantiewoningen hebben een traditionele sauna of een infrarood sauna. Voor een wellnessvakantie kunt u ook terecht op Vakantiepark Bodelaeke in Giethoorn. Huur deze nieuwe vakantiewoningen voor 4-6 personen, met 2 of 3 slaapkamers. Meerdere vakantiewoning hebben 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond. Prachtig uitzicht over het water en natuurgebied De Weerribben. Dichtbij het centrum van Giethoorn. Luxe in de natuur vindt u op dit prachtige, ruim opgezette vakantiepark. De nieuwe vakantiewoningen hebben vaak een openhaard in woonkamer en allemaal flatscreen TV's.                                                                                                             

© Boekjebungalow, 2015

Voor vragen en reserveringen:

​Bel: 0529-462625  info@boekjebungalow.nl

www.boekjebungalow.nl