Vakantiewoning aan water

Waterresort Bodelaeke in Giethoorn: Vakantiepark met luxe particuliere vakantiewoningen aan het water met eigen aanlegsteiger. Kenmerken: eigen aanlegsteiger, sauna,  3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Grote woonkamers met veel licht en in sommige vakantiewoningen een openhaard. Alle vakantiewoningen hebben vloerverwarming, flatscreen TV's, vaatwasser, senseo, wasmachine, wasdroger en boxspringbedden. Bij de vakantiewoningen kunt u ook voordelig een boot/sloep huren. Waterresort Bodelaeke, Giethoorn ligt op loopafstand van het centrum van Giethoorn en naast het natuurgebied Weerribben-Wieden.

Vakantiewoning Giethoorn
Vakantiewoning Giethoorn

Particuliere vakantiewoning aan het water op vakantiepark in Giethoorn. Met boot of sloep te huur.

press to zoom
Sloepverhuur bij vakantiewoning met overdekt boothuis
Sloepverhuur bij vakantiewoning met overdekt boothuis

Sloep of boot huren bij particuliere vakantiewoning in Giethoorn kan op Vakantiepark direct aan het water.

press to zoom
Vakantiepark in Giethoorn villa
Vakantiepark in Giethoorn villa

Villa op vakantiepark in Giethoorn direct aan het water met mogelijkheid tot boot of sloep huren. Watersportvakantie in Nederland.

press to zoom
Vakantiewoning Giethoorn
Vakantiewoning Giethoorn

Particuliere vakantiewoning aan het water op vakantiepark in Giethoorn. Met boot of sloep te huur.

press to zoom

Giethoorn: Hollands Venetië

Vakantiepark Waterresort Bodelaeke ligt in Giethoorn aan de rand van het natuurgebied Weerribben-Wieden. Hier staan luxe particuliere vakantiewoningen aan het water. Toeristisch Giethoorn staat bekend om de watersport. Door de vele meren zoals Beulakerwijde, Belterwijde kun je heerlijk varen. De brede watergangen op Waterresort Bodelaeke zorgen voor veel ruimte en rust. Hier kunt u ook heerlijk zwemmen, direct bij u voor de deur. Het water is erg schoon. De omgeving is bijzonder te noemen. Vele uitstapjes in Giethoorn en omgeving liggen binnen handbereik.

 

 

Online reserveren

De luxe  particuliere vakantiewoningen zijn online te boeken via onze website Boekjebungalow.nl. Hier staan ook de prijzen voor de verschillende type vakantiewoningen.

​​Met onderstaande button komt u op de juiste pagina terecht.

Via Boekjebungalow.nl boekt u met de laagste prijsgarantie!   

 

 

Vakantiewoningen met gratis WIFI op vakantiepark Bodelaeke in Giethoorn. Luxe vakantiewoningen met eigen aanlegsteiger aan het water. Een aantal vakantiewoningen hebben een traditionele sauna of een infrarood sauna. Voor een wellnessvakantie kunt u ook terecht op Vakantiepark Bodelaeke in Giethoorn. Huur deze nieuwe vakantiewoningen voor 4-6 personen, met 2 of 3 slaapkamers. Meerdere vakantiewoning hebben 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond. Prachtig uitzicht over het water en natuurgebied De Weerribben. Dichtbij het centrum van Giethoorn. Luxe in de natuur vindt u op dit prachtige, ruim opgezette vakantiepark. De nieuwe vakantiewoningen hebben vaak een openhaard in woonkamer en allemaal flatscreen TV's.                                                                                                             

© Boekjebungalow, 2015

Voor vragen en reserveringen:

​Bel: 0529-462625  info@boekjebungalow.nl

www.boekjebungalow.nl